Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: sprawozdanie finansowe
W dniu 2020.01.02 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 21 następującej treści:
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 61 Z WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 71 Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 24 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 25 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 38 Z SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 30 Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 21 Z SPRZEDAŻ HURTOWA ZBOŻA, NIEPRZETWORZONEGO TYTONIU, NASION I PASZ DLA ZWIERZĄT |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 71 Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 38 Z SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 49 41 Z TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 43 33 Z POSADZKARSTWO; TAPETOWANIE I OBLICOWYWANIE ŚCIAN |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 43 34 Z MALOWANIE I SZKLENIE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 43 39 Z WYKONYWANIE POZOSTAŁYCH ROBÓT BUDOWLANYCH WYKOŃCZENIOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 61 Z WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 21 Z SPRZEDAŻ HURTOWA ZBOŻA, NIEPRZETWORZONEGO TYTONIU, NASION I PASZ DLA ZWIERZĄT |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 71 Z SPRZEDAŻ HURTOWA PALIW I PRODUKTÓW POCHODNYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 24 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 25 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 30 Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
---|