Pobierz raport o postępowaniach upadłościowych i restrukturyzacyjnych w latach 2021-2023
Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
analizę postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych wobec przedsiębiorstw i konsumentów w latach 2021-2023
listę największych bankructw i restrukturyzacji w polskim biznesie w 2023 r.
profile niewypłacalnych dłużników
informacje o aktywności doradców restrukturyzacyjnych w postępowaniach
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
85 59 B SZKOLENIE
2
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
73 11 Z DZIAŁALNOŚĆ REKLAMOWA I PROMOCYJNA
3
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
73 20 Z ANALIZY I BADANIA RYNKU
4
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
82 30 Z ORGANIZACJA TARGÓW, PREZENTACJI, DEGUSTACJI I SEMINARIÓW
5
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
93 29 Z ORGANIZACJA PRZYJĘĆ I BANKIETÓW
6
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
74 90 Z ORGANIZACJA ZAWODÓW SOMMELIERSKICH
7
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
70 22 Z DORADZTWO DLA GASTRONOMII
8
1.
Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy
73 11 Z USŁUGI MARKETINGOWE
Rubryka 3. Cel działania organizacji
WPISAĆ
1.
Cel działania organizacji
1. DORADZTWO I POMOC ORGANIZACYJNA ORAZ SZKOLENIE CZŁONKÓW I INNYCH PODMIOTÓW ZAINTERESOWANYCH DZIAŁALNOŚCIĄ STOWARZYSZENIA W DZIEDZINIE EDUKACJI W TEMATACH ZWIĄZANYCH Z PRACĄ SOMMELIERA. 2. PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI INTEGRUJĄCEJ CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA POPRZEZ AKTYWNOŚĆ DYDAKTYCZNĄ, KULTURALNĄ I TOWARZYSKĄ. 3. CZŁONKOSTWO W MIĘDZYNARODOWYM STOWARZYSZENIU SOMMELIERSKIM (ASI). 4. ORGANIZOWANIE DEGUSTACJI WIN. 5. ORGANIZOWANIE MISTRZOSTW POLSKI SOMMELIERÓW. 6. ORGANIZOWANIE KSZTAŁCĄCYCH WYCIECZEK DO RÓŻNYCH REGIONÓW PRODUKCJI WIN. 7. OCENA ORGANOLEPTYCZNA PRODUKTÓW BĘDĄCYCH PRZEDMIOTEM PRACY SOMMELIERA (WINA, ALKOHOLE, NAPOJE BEZALKOHOLOWE, KAWA, HERBATA, CYGARA). 8. REPREZENTOWANIE INTERESÓW ZAWODOWYCH ZRZESZONYCH CZŁONKÓW. 9. DĄŻENIE DO PRAWNEGO UZNANIA I ZALEGALIZOWANIA ZAWODU SOMMELIERA W POLSCE.