Baza firm i instytucji z województwa mazowieckiego
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w województwie mazowieckim.
Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Jeśli poszukujesz nowych kontrahentów z branży lub regionu, w którym działa ten podmiot, zapoznaj się z naszą ofertą:
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w województwie mazowieckim.
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS, dla których kod PKD 2007 to 10.13.Z (Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego).
W dniu 2010.01.07 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 1 następującej treści:
1. | Oznaczenie formy prawnej podmiotu | spółka z ograniczoną odpowiedzialnością |
---|---|---|
3. | Firma, pod którą spółka działa | ZAKŁADY MIĘSNE PIERZCHAŁA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
5. | Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej | NIE |
6. | Informacja, czy przedsiębiorca posiada status organizacji pożytku publicznego | NIE |
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo MAZOWIECKIE powiat KOZIENICKI gmina KOZIENICE miejscowość JANIKÓW |
---|---|---|
2. | Adres | miejscowość JANIKÓW nr domu 62 kod pocztowy 26-900 poczta KOZIENICE kraj POLSKA |
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | 20 LISTOPADA 2009 R., NOTARIUSZ JEREMI WIŚNIEWSKI, KANCELARIA NOTARIALNA JEREMI WIŚNIEWSKI, 26-900 KOZIENICE, UL. KOCHANOWSKIEGO 40A, REPERTORIUM A NR 5408/2009 |
---|
1. | Czas, na jaki została utworzona spółka | CZAS NIEOZNACZONY |
---|---|---|
3. | Informacja, czy wspólnik może mieć jeden, czy większą liczbę udziałów | WIĘKSZĄ LICZBĘ UDZIAŁÓW |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | PIERZCHAŁA |
---|---|---|
2. | Imiona | MARIAN |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 55 UDZIAŁÓW O WARTOŚCI 55.000 ZŁ |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | NIE |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | PIERZCHAŁA |
---|---|---|
2. | Imiona | ZOFIA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 45 UDZIAŁÓW O WARTOŚCI 45.000 ZŁ |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | NIE |
1. | Wysokość kapitału zakładowego | 100000,00 ZŁ |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki | ZARZĄD |
---|---|---|
2. | Sposób reprezentacji spółki | KAŻDY Z CZŁONKÓW ZARZĄDU JEDNOOSOBOWO ZA WYJĄTKIEM ZACIĄGANIA KREDYTU POWYŻEJ 50.000 ZŁ, ZBYCIA NIERUCHOMOŚCI, NABYCIA NIERUCHOMOŚCI, ZACIĄGANIA ZOBOWIĄZAŃ POWYŻEJ 50.000 ZŁ, PRZYSTĄPIENIA DO INNYCH PODMIOTÓW GOSPODARCZYCH I ORGANIZACJI, DYSPONOWANIA RACHUNKAMI BANKOWYMI SPÓŁKI POWYŻEJ KWOTY 20.000 ZŁ DO KTÓRYCH TO CZYNNOŚCI WYMAGANE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU. |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | PIERZCHAŁA |
---|---|---|
2. | Imiona | MARIAN |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | PIERZCHAŁA |
---|---|---|
2. | Imiona | ZOFIA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 11 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 12 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 13 Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 73 Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 73 Z PRODUKCJA PIEROGÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 92 Z PRODUKCJA GOTOWEJ KARMY DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 32 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 22 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 25 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 82 92 Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PAKOWANIEM |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 29 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 49 41 Z TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A PROWADZENIE RESTAURACJI I INNYCH STAŁYCH PLACÓWEK GASTRONOMICZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 26 20 Z PRODUKCJA KOMPUTERÓW I URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH |
---|