Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Fundacja Śniadanie Obiad Kolacja sprawozdanie finansowe
W dniu 2012.04.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 2 następującej treści:
1. | Oznaczenie rodzaju podmiotu | FUNDACJA |
---|---|---|
2. | Numer REGON oraz numer NIP | REGON 142754447 |
3. | Nazwa podmiotu | FUNDACJA ŚNIADANIE OBIAD KOLACJA |
5. | Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej | NIE |
6. | Informacja, czy podmiot posiada status organizacji pożytku publicznego | NIE |
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo MAZOWIECKIE powiat PRUSZKOWSKI gmina MICHAŁOWICE miejscowość SOKOŁÓW |
---|---|---|
2. | Adres | miejscowość SOKOŁÓW ulica SOKOŁOWSKA nr domu 16 kod pocztowy 05-816 poczta KOMORÓW kraj POLSKA |
1. | Informacja o sporządzeniu lub zmianie statutu | 22.11.2010 R. 09.12.2010 R. - ZMIANA PAR. 11 I PAR. 20 STATUTU |
---|
1. | Czas, na jaki został utworzony podmiot | CZAS NIEOZNACZONY |
---|
1. | Nazwa organu | MINISTER ROLNICTWA I ROZWOJU WSI STAROSTA PRUSZKOWSKI |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania podmiotu | ZARZĄD |
---|---|---|
2. | Sposób reprezentacji podmiotu | DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU ŁĄCZNIE. |
1. | Nazwisko | GRONOWSKI |
---|---|---|
2. | Imiona | TOMASZ GRZEGORZ |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
1. | Nazwisko | BULSKI |
---|---|---|
2. | Imiona | KRZYSZTOF WOJCIECH |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES ZARZĄDU |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 01 62 Z DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA WSPOMAGAJĄCA CHÓW I HODOWLĘ ZWIERZĄT GOSPODARSKICH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 HANDEL HURTOWY, Z WYŁĄCZENIEM HANDLU POJAZDAMI SAMOCHODOWYMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 HANDEL DETALICZNY, Z WYŁĄCZENIEM HANDLU DETALICZNEGO POJAZDAMI SAMOCHODOWYMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 49 41 Z TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 55 ZAKWATEROWANIE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z WYŻYWIENIEM |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 58 DZIAŁALNOŚĆ WYDAWNICZA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 59 DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PRODUKCJĄ FILMÓW, NAGRAŃ WIDEO, PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH, NAGRAŃ DŹWIĘKOWYCH I MUZYCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 60 NADAWANIE PROGRAMÓW OGÓLNODOSTĘPNYCH I ABONAMENTOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 71 11 Z DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE ARCHITEKTURY |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 72 19 Z BADANIA NAUKOWE I PRACE ROZWOJOWE W DZIEDZINIE POZOSTAŁYCH NAUK PRZYRODNICZYCH I TECHNICZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 73 REKLAMA, BADANIE RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 74 POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ PROFESJONALNA, NAUKOWA I TECHNICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 79 11 A DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW TURYSTYCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 82 92 Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PAKOWANIEM |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 85 EDUKACJA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 90 DZIAŁALNOŚĆ TWÓRCZA ZWIĄZANA Z KULTURĄ I ROZRYWKĄ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 92 00 Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z GRAMI LOSOWYMI I ZAKŁADAMI WZAJEMNYMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 93 29 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA |
---|
1. | Cel działania organizacji | 1. PODNOSZENIE KWALIFIKACJI NAUCZYCIELI W ZAKRESIE EDUKACJI ZDROWOTNEJ UCZNIÓW, W TYM DOTYCZĄCEJ ZASAD PRAWIDŁOWEGO ŻYWIENIA; 2. PODNOSZENIE KWALIFIKACJI KUCHARZY I OSÓB PRACUJĄCYCH W GASTRONOMII W ZAKRESIE ZDROWEGO ŻYWIENIA I OCENY ORAZ WYBORU ODPOWIEDNICH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH; 3. WYKSZTAŁCANIE PRAWIDŁOWYCH NAWYKÓW I WZORCÓW ŻYWIENIOWYCH ORAZ UŚWIADAMIANIE POTRZEBY AKTYWNOŚCI FIZYCZNEJ, JAKO KONIECZNYCH DLA ZACHOWANIA ZDROWIA; 4. PRZYGOTOWANIE DZIECI I MŁODZIEŻY DO ROLI ŚWIADOMEGO KONSUMENTA ORAZ PODEJMOWANIE DZIAŁAŃ MAJĄCYCH NA CELU UŚWIADAMIANIE UCZNIOM WPŁYWU REKLAMY I MEDIÓW NA KSZTAŁTOWANIE PRAWIDŁOWYCH BĄDŹ NIEPRAWIDŁOWYCH POSTAW I ZWYCZAJÓW ŻYWIENIOWYCH; 5. POGŁĘBIANIE WIEDZY SPOŁECZEŃSTWA NA TEMAT UMIEJĘTNOŚCI OCENY I WYBORU PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH; 6. POPULARYZACJA ZASAD RACJONALNEGO ODŻYWIANIA I MOŻLIWOŚCI PRAKTYCZNEGO ICH STOSOWANIA NA CO DZIEŃ; 7. UDZIELANIE WSPARCIA (FINANSOWEGO, RZECZOWEGO, ORGANIZACYJNEGO, MEDIALNEGO LUB MERYTORYCZNEGO) INNYM ORGANIZACJOM, FIRMOM, INSTYTUCJOM I OSOBOM PROWADZĄCYM DZIAŁANIA NA RZECZ ZAGADNIEŃ ZGODNYCH Z CELAMI STATUTOWYMI FUNDACJI; 8. ROZWÓJ ŚWIADOMOŚCI OBYWATELSKIEJ, WSPIERANIE ROZWOJU DEMOKRACJI; 9. PROMOCJA DOROBKU KULTURALNEGO REGIONÓW POLSKICH I SPOŁECZNOŚCI LOKALNYCH W KRAJU I ZA GRANICĄ; OCHRONA I PROMOCJA ZDROWIA; 10. WSZCZYNANIE I PROWADZENIE POSTĘPOWAŃ SĄDOWYCH W CELU OCHRONY INTERESU SPOŁECZNEGO, DZIAŁANIA NA RZECZ UCZCIWEJ KONKURENCJI, W SPRAWACH O OCHRONĘ KONSUMENTÓW; 11. OCHRONA INTERESU PRZEDSIĘBIORCÓW; 12. ZAPOBIEGANIE I ZWALCZANIE NIEUCZCIWEJ KONKURENCJI. |
---|