Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Red Meat sp. z o.o. sprawozdanie finansowe
W dniu 2014.03.05 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 1 następującej treści:
1. | Oznaczenie formy prawnej podmiotu | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
---|---|---|
3. | Firma, pod którą spółka działa | SULTAN PRODUKCJA KEBABÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
5. | Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej | NIE |
6. | Informacja, czy przedsiębiorca posiada status organizacji pożytku publicznego | NIE |
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo MAZOWIECKIE powiat M.ST. WARSZAWA gmina M.ST. WARSZAWA miejscowość WARSZAWA |
---|---|---|
2. | Adres | miejscowość WARSZAWA ulica WEJNERTA nr domu 21/23 nr lokalu 8 kod pocztowy 02-619 poczta WARSZAWA kraj POLSKA |
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | 16.09.2013 R., REP. A NR 7165/2013, NOTARIUSZ AGNIESZKA PRZYBYSIAK, KANCELARIA NOTARIALNA W WARSZAWIE. |
---|
1. | Czas, na jaki została utworzona spółka | CZAS NIEOZNACZONY |
---|---|---|
3. | Informacja, czy wspólnik może mieć jeden, czy większą liczbę udziałów | WIĘKSZĄ LICZBĘ UDZIAŁÓW |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | ORTA |
---|---|---|
2. | Imiona | AZIZ IBRAHIM |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 500 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 25 000 ZŁOTYCH |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | TAK |
1. | Wysokość kapitału zakładowego | 25000,00 ZŁ |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki | ZARZĄD |
---|---|---|
2. | Sposób reprezentacji spółki | W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO, DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI UPRAWNIONY JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY SAMODZIELNIE. |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | ORTA |
---|---|---|
2. | Imiona | AZIZ IBRAHIM |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 13 Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 51 Z PRZETWÓRSTWO MLEKA I WYRÓB SERÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 52 Z PRODUKCJA LODÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 71 Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 72 Z PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 55 10 Z HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 30 Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 31 Z SPRZEDAŻ HURTOWA OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 32 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 33 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MLEKA, WYROBÓW MLECZARSKICH, JAJ, OLEJÓW I TŁUSZCZÓW JADALNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 34 A SPRZEDAŻ HURTOWA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 19 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 21 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 22 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 23 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 24 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 25 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 26 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 29 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|