Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Awł sp. z o.o. sprawozdanie finansowe
W dniu 2015.03.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 6 następującej treści:
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | 6.03.2015 R., NOTARIUSZ TOMASZ BALAS, KANCELARIA NOTARIALNA W KATOWICACH PRZY UL. MATEJKI 2, REP. A NR 1049/2015 ZMIENIONO: § 6, § 7 |
---|
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | TYLKOWSKA |
---|---|---|
2. | Imiona | JADWIGA KRYSTYNA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 100 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 5.000,00 ZŁ |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | TAK |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | SPERA TYLKOWSKA |
---|---|---|
2. | Imiona | AGNIESZKA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 1120 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 56.000,00 ZŁ |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | NIE |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | TYLKOWSKI |
---|---|---|
2. | Imiona | PAWEŁ WOJCIECH |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 880 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 44.000,00 ZŁ |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | NIE |
1. | Wysokość kapitału zakładowego | 5000,00 ZŁ |
---|
1. | Wysokość kapitału zakładowego | 105000,00 ZŁ |
---|
1. | Określenie wartości udziałów objętych za aport | 100000,00 ZŁ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 99 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 99 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
---|