Bezpłatny raport "Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne w przemyśle" to opracowanie, w którym znajdziesz najważniejsze zagadnienia dotyczące restrukturyzacji i upadłości w przemyśle razem z analizą zjawisk gospodarczych, które miały na nie wpływ.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Fiocco sp. z o.o. sprawozdanie finansowe
W dniu 2015.03.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 4 następującej treści:
2. | Adres | miejscowość KOŚCIAN ulica SURZYŃSKIEGO nr domu 7 kod pocztowy 64-000 poczta KOŚCIAN kraj POLSKA |
---|
2. | Adres | miejscowość KOŚCIAN ulica UL. GOSTYŃSKA nr domu 87 kod pocztowy 64-000 poczta KOŚCIAN kraj POLSKA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 22 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 99 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 29 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 38 Z SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Wzmianka o złożeniu rocznego sprawozdania finansowego | data złożenia 10.03.2015 okres OD 13.02.2013 DO 31.12.2013 |
---|
3. | Wzmianka o złożeniu uchwały lub postanowienia o zatwierdzeniu sprawozdania finansowego | OD 13.02.2013 DO 31.12.2013 |
---|
4. | Wzmianka o złożeniu sprawozdania z działalności spółki lub wzmianka o złożeniu rocznego merytorycznego sprawozdania z działalności organizacji pożytku publicznego | OD 13.02.2013 DO 31.12.2013 |
---|