Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Wielkopolskie Zakłady Mięsne "Agrico" sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej sprawozdanie finansowe
W dniu 2015.03.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 22 następującej treści:
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 11 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 12 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 13 Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 20 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 31 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE ZIEMNIAKÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 39 Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 84 Z PRODUKCJA PRZYPRAW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 31 Z SPRZEDAŻ HURTOWA OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 32 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 33 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MLEKA, WYROBÓW MLECZARSKICH, JAJ, OLEJÓW I TŁUSZCZÓW JADALNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 37 Z SPRZEDAŻ HURTOWA HERBATY, KAWY, KAKAO I PRZYPRAW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 38 Z SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 22 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 13 Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 11 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 12 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 20 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 31 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE ZIEMNIAKÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 39 Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 32 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 38 Z SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI |
---|
1. | Wzmianka o złożeniu rocznego sprawozdania finansowego | data złożenia 18.02.2015 okres OD 01.01.2014 DO 31.12.2014 |
---|
2. | Wzmianka o złożeniu opinii biegłego rewidenta | OD 01.01.2014 DO 31.12.2014 |
---|
3. | Wzmianka o złożeniu uchwały lub postanowienia o zatwierdzeniu sprawozdania finansowego | OD 01.01.2014 DO 31.12.2014 |
---|
4. | Wzmianka o złożeniu sprawozdania z działalności spółki lub wzmianka o złożeniu rocznego merytorycznego sprawozdania z działalności organizacji pożytku publicznego | OD 01.01.2014 DO 31.12.2014 |
---|