Bezpłatny raport "Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne w przemyśle" to opracowanie, w którym znajdziesz najważniejsze zagadnienia dotyczące restrukturyzacji i upadłości w przemyśle razem z analizą zjawisk gospodarczych, które miały na nie wpływ.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Aqua Serwis SA sprawozdanie finansowe
W dniu 2015.03.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 6 następującej treści:
1. | Informacja o sporządzeniu lub zmianie statutu spółki | 09.03.2015R. AKT NOTARIALNY SPORZĄDZONY PRZED NOTARIUSZEM TOMASZEM KALINOWSKIM Z KANCELARII NOTARIALNEJ AGATA ROMANOWICZ, KAMILA KAMIŃSKA, TOMASZ KALINOWSKI WE WROCŁAWIU, REPERTORIUM A NR 30679/2015, ZMIENIONO §24 STATUTU SPÓŁKI. |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki | ZARZĄD |
---|
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | SZYPULSKI |
---|---|---|
2. | Imiona | KRZYSZTOF |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | WILANOWSKI |
---|---|---|
2. | Imiona | TOMASZ |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Nazwisko | WARGA |
---|---|---|
2. | Imiona | EWA JOANNA |
3. | Numer PESEL | (ukryty) |
4. | Rodzaj prokury | PROKURA ŁĄCZNA |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 32 Z PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 39 Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 52 Z PRODUKCJA LODÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 71 Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 72 Z PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 20 59 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH WYROBÓW CHEMICZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 22 23 Z PRODUKCJA WYROBÓW DLA BUDOWNICTWA Z TWORZYW SZTUCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 23 20 Z PRODUKCJA WYROBÓW OGNIOTRWAŁYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 81 22 Z SPECJALISTYCZNE SPRZĄTANIE BUDYNKÓW I OBIEKTÓW PRZEMYSŁOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 81 10 Z DZIAŁALNOŚĆ POMOCNICZA ZWIĄZANA Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU W BUDYNKACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 81 29 Z POZOSTAŁE SPRZĄTANIE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 81 30 Z DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z ZAGOSPODAROWANIEM TERENÓW ZIELENI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 82 30 Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z ORGANIZACJĄ TARGÓW, WYSTAW I KONGRESÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 68 32 Z ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WYKONYWANE NA ZLECENIE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 41 10 Z REALIZACJA PROJEKTÓW BUDOWLANYCH ZWIĄZANYCH ZE WZNOSZENIEM BUDYNKÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 33 20 Z INSTALOWANIE MASZYN PRZEMYSŁOWYCH, SPRZĘTU I WYPOSAŻENIA |
---|