Baza firm i instytucji z powiatu namysłowskiego
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w powiecie namysłowskim (woj. opolskie).
Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Jeśli poszukujesz nowych kontrahentów z branży lub regionu, w którym działa ten podmiot, zapoznaj się z naszą ofertą:
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w powiecie namysłowskim (woj. opolskie).
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS, dla których kod PKD 2007 to 94.12.Z (Działalność organizacji profesjonalnych).
W dniu 2015.03.30 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 3 następującej treści:
3. | Nazwa podmiotu | FUNDACJA ARTBRIDGE |
---|
3. | Nazwa podmiotu | FUNDACJA AKADEMIA SZTUKI I SZTUKI KULINARNEJ |
---|
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo MAZOWIECKIE powiat M.ST. WARSZAWA gmina M.ST. WARSZAWA miejscowość WARSZAWA |
---|
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo MAZOWIECKIE powiat WARSZAWA gmina WARSZAWA miejscowość WARSZAWA |
---|
2. | Adres | miejscowość WARSZAWA ulica MARSZAŁKOWSKA nr domu 58 nr lokalu 4 kod pocztowy 00-545 poczta WARSZAWA kraj POLSKA |
---|
2. | Adres | miejscowość WARSZAWA ulica ALEJA "SOLIDARNOŚCI" nr domu 113A nr lokalu 6 kod pocztowy 00-140 poczta WARSZAWA kraj POLSKA |
---|
1. | Informacja o sporządzeniu lub zmianie statutu | DATA ZMIANY STATUTU: 09.03.2015 R. NUMERY ZMIENIONYCH I DODANYCH PARAGRAFÓW: §1 UST. 1; §2 UST. 1; §4 UST. 2; §7 PKT 8-16; §8 PKT 12-16; §10 UST. 5; §15 LIT. B; §16 UST. 1, 2 I 4; §18 UST. 1; §19 Z INDEKSEM GÓRNYM 1; §19 Z INDEKSEM GÓRNYM 2; §19 Z INDEKSEM GÓRNYM 3; §19 Z INDEKSEM GÓRNYM 4; §21 UST. 1. |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania podmiotu | ZARZĄD |
---|
1. | Nazwisko | SZUWARA |
---|---|---|
2. | Imiona | RAFAŁ WOJCIECH |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES ZARZĄDU |
1. | Nazwisko | PAWLAK |
---|---|---|
2. | Imiona | TOMASZ WOJCIECH |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | CZŁONEK ZARZĄDU |
1. | Nazwisko | ZAPORSKA |
---|---|---|
2. | Imiona | ANNA BERNARDETA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
1. | Nazwisko | MAŁECKA SMOKTUNOWICZ |
---|---|---|
2. | Imiona | KINGA MARIA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
1. | Nazwisko | GRANISZEWSKI |
---|---|---|
2. | Imiona | JERZY WŁADYSŁAW |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES ZARZĄDU |
1. | Nazwisko | KONSTAŃSKA |
---|---|---|
2. | Imiona | MONIKA BEATA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | CZŁONEK ZARZĄDU |
1. | Nazwa organu nadzoru organizacji | RADA FUNDACJI |
---|
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | EASYTRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
---|---|---|
3. | Numer PESEL lub numer REGON | 146469896 |
4. | Numer KRS | 0000445963 |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | SOPOREK |
---|---|---|
2. | Imiona | ANNA KATARZYNA |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 90 01 Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z WYSTAWIANIEM PRZEDSTAWIEŃ ARTYSTYCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 90 02 Z DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA WYSTAWIANIE PRZEDSTAWIEŃ ARTYSTYCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 93 11 Z DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW SPORTOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 90 04 Z DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW KULTURALNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 93 19 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA ZE SPORTEM |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 93 29 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 82 30 Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z ORGANIZACJĄ TARGÓW, WYSTAW I KONGRESÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 85 52 Z POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 55 30 Z POLA KEMPINGOWE (WŁĄCZAJĄC POLA DLA POJAZDÓW KEMPINGOWYCH) I POLA NAMIOTOWE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 58 11 Z WYDAWANIE KSIĄŻEK |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 58 19 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ WYDAWNICZA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 59 20 Z DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE NAGRAŃ DŹWIĘKOWYCH I MUZYCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 63 12 Z DZIAŁALNOŚĆ PORTALI INTERNETOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 63 91 Z DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI INFORMACYJNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 73 11 Z DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI REKLAMOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 85 59 B POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 74 90 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ PROFESJONALNA, NAUKOWA I TECHNICZNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 19 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 25 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 85 41 Z SZKOŁY POLICEALNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 69 10 Z DZIAŁALNOŚĆ PRAWNICZA |
---|
1. | Cel działania organizacji | 1. PODEJMOWANIE I WSPIERANIE DZIAŁAŃ W ZAKRESIE SZERZENIA KULTURY, SZTUKI I SPORTU 2.ZWIĘKSZANIE ŚWIADOMOŚCI SPOŁECZEŃSTA POLSKIEGO NA TEMAT KULTURY MUZYCZNEJ 3.DZIAŁANIA NA RZECZ PROMOCJI I ROZWOJU KULTURY W POLSCE I POZA JEJ GRANICAMI 4.WSPIERANIE BUDOWY POLSKIEJ I ŚWIATOWEJ SCENY MUZYCZNEJ 5.WSPIERANIE I INTEGRACJA ARTYSTÓW ZWIĄZANYCH Z KULTURĄ, W SZCZEGÓLNOŚCI MUZYKÓW, PRODUCENTÓW, ARTYSTÓW 6.WSPIERANIE WYMIANY KULTUROWEJ MIĘDZY TWÓRCAMI ZWIĄZANYMI Z POLSKĄ MUZYKĄ I KULTURĄ, A TWÓRCAMI Z INNYCH PAŃSTW EUROPY I ŚWIATA 7. PODEJMOWANIE I WSPIERANIE DZIAŁAŃ ZWĘKSZAJĄCYCH ŚWIADOMOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA NA TEMAT EKOLOGII, ORAZ INNYCH WAŻNYCH SPOŁECZNIE ZAGADNIEŃ. CZĘŚĆD |
---|
1. | Cel działania organizacji | CELAMI STATUTOWYMI FUNDACJI SĄ: 1. PODEJMOWANIE I WSPIERANIE DZIAŁAŃ W ZAKRESIE SZERZENIA KULTURY, SZTUKI I SPORTU. 2. ZWIĘKSZANIE ŚWIADOMOŚCI SPOŁECZEŃSTWA POLSKIEGO NA TEMAT KULTURY MUZYCZNEJ. 3. DZIAŁANIA NA RZECZ PROMOCJI I ROZWOJU KULTURY W POLSCE I POZA JEJ GRANICAMI. 4. WSPIERANIE BUDOWY POLSKIEJ I ŚWIATOWEJ SCENY MUZYCZNEJ. 5. WSPIERANIE I INTEGRACJA ARTYSTÓW ZWIĄZANYCH Z KULTURĄ, W SZCZEGÓLNOŚCI MUZYKÓW, PRODUCENTÓW, ARTYSTÓW. 6. WSPIERANIE WYMIANY KULTUROWEJ MIĘDZY TWÓRCAMI ZWIĄZANYMI Z POLSKĄ MUZYKĄ I KULTURĄ, A TWÓRCAMI Z INNYCH PAŃSTW EUROPY I ŚWIATA. 7. PODEJMOWANIE I WSPIERANIE DZIAŁAŃ ZWIĘKSZAJĄCYCH ŚWIADOMOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA NA TEMAT EKOLOGII, ORAZ INNYCH WAŻNYCH SPOŁECZNIE ZAGADNIEŃ. 8. KULTYWOWANIE NARODOWYCH I REGIONALNYCH TRADYCJI KULINARNYCH. 9. ORGANIZOWANIE ORAZ POMOC W PRZEPROWADZANIU POKAZÓW, SZKOLEŃ, KONKURSÓW I WYSTAW. 10. POPRAWIANIE WARUNKÓW POLSKIEJ GASTRONOMII. 11. KREOWANIE DOBRYCH KULINARNYCH WZORCÓW POZA GRANICAMI RZECZPOSPOLITEJ. 12. ROZWIJANIE RODZIMEJ GASTRONOMII. 13. DZIAŁANIE NA RZECZ ORGANIZACJI, KTÓRYCH CELAMI STATUTOWYMI JEST SZEROKO POJĘTA DZIAŁALNOŚĆ MAJĄCA NA CELU UMACNIANIE POLSKIEJ TRADYCJI KULINARNEJ. 14. PROMOWANIE I WSPIERANIE POLSKIEJ GASTRONOMII W KRAJU I ZAGRANICĄ. 15. UPOWSZECHNIANIE WIEDZY O GASTRONOMII. 16. PROPAGOWANIE KUCHNI POLSKIEJ I ZAGRANICZNEJ. |
---|