Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: The Food Designers sp. z o.o. sprawozdanie finansowe
W dniu 2017.04.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 7 następującej treści:
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | 27.03.2017 R., NOTARIUSZ TOMASZ MARKUSZEWSKI, KANCELARIA NOTARIALNA W WARSZAWIE, REP. A NR 1074/2017, ZMIENIONO § 6 PKT 2 UMOWY |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki | ZARZĄD |
---|
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | HERMON |
---|---|---|
2. | Imiona | MICHAEL |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | CZŁONEK ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Nazwisko | HERMON |
---|---|---|
2. | Imiona | MICHAEL |
3. | Numer PESEL | (ukryty) |
4. | Rodzaj prokury | PROKURA WYKONYWANA ŁĄCZNIE Z CZŁONKIEM ZARZĄDU |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 39 Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 73 Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 30 Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 68 20 Z WYNAJEM I ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WŁASNYMI LUB DZIERŻAWIONYMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 70 22 Z POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 HANDEL HURTOWY, Z WYŁĄCZENIEM HANDLU POJAZDAMI SAMOCHODOWYMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 HANDEL DETALICZNY, Z WYŁĄCZENIEM HANDLU DETALICZNEGO POJAZDAMI SAMOCHODOWYMI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z WYŻYWIENIEM |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 62 DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OPROGRAMOWANIEM I DORADZTWEM W ZAKRESIE INFORMATYKI ORAZ DZIAŁALNOŚĆ POWIĄZANA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 63 DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA W ZAKRESIE INFORMACJI |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 70 DZIAŁALNOŚĆ FIRM CENTRALNYCH (HEAD OFFICES); DORADZTWO ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 73 REKLAMA, BADANIE RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 77 WYNAJEM I DZIERŻAWA |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 85 EDUKACJA |
---|