Pobierz raport o postępowaniach upadłościowych i restrukturyzacyjnych w latach 2021-2023
Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
analizę postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych wobec przedsiębiorstw i konsumentów w latach 2021-2023
listę największych bankructw i restrukturyzacji w polskim biznesie w 2023 r.
profile niewypłacalnych dłużników
informacje o aktywności doradców restrukturyzacyjnych w postępowaniach
Pobierz raport
XV. WPISY DO KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
1. Pierwsze
b) Spółki jawne
Pozycja 9608.
SĄD REJONOWY DLA M.ST. WARSZAWY, XIX WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO, wpis do rejestru: 2001-06-06 r.
[WA.XIX NS-REJ.KRS/1787/1/156]
Zamów bazę danych do kampanii marketingowej lub sprzedażowej
Jeśli poszukujesz nowych kontrahentów z branży lub regionu, w którym działa ten podmiot, zapoznaj się z naszą ofertą:
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w województwie mazowieckim.
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w powiecie wołomińskim (woj. mazowieckie).
W dniu 2001.06.06 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 1 następującej treści:
Dział 1.
Rubryka 1.
1. Oznaczenie formy prawnej podmiotu spółka jawna
3. Firma, pod którą spółka działa "CB HORT-CAFE ANNA I RYSZARD WOJTKOWIAK" SPÓŁKA JAWNA
5. Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej NIE
Rubryka 2.
1. Siedziba kraj POLSKA województwo MAZOWIECKIE powiat WARSZAWSKI gmina WARSZAWA-CENTRUM miejscowość WARSZAWA
2. Adres ulica ŚWIĘTOKRZYSKA nr. domu 35 miejscowość WARSZAWA kod pocztowy 00-049 poczta WARSZAWA kraj POLSKA
Rubryka 4. Umowa lub statut
1
1. Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki UMOWA SPÓŁKI JAWNEJ - 7 LUTEGO 2001 R.
Rubryka 5.
1. Czas, na jaki została utworzona spółka NIEOZNACZONY
Rubryka 6. Informacje o sposobie powstania spółki
1. Określenie okoliczności PRZEKSZTAŁCENIE
2. Opis sposobu powstania spółki w wyniku przekształcenia oraz informacja o uchwale UCHWAŁA WSPÓLNIKÓW Z 7 LUTEGO 2001 R.
Podrubryka 1. Dane podmiotów, z których powstała spółka
1
1. Nazwa lub firma "CB HORT-CAFE A. I R. WOJTKOWIAK" S.C.
2. Nazwa rejestru, w którym podmiot był zarejestrowany REJESTR FUNDACJI
3. Numer w rejestrze 11774/R
5. Numer REGON 010209407
Rubryka 7. Wspólnicy
1
1. Nazwisko, nazwa lub firma WOJTKOWIAK
2. Imiona ANNA MARIA
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
5. Informacja, czy wspólnik pozostaje w związku małżeńskim TAK
6. Informacja, czy została zawarta małżeńska umowa majątkowa NIE
7. Informacja, czy powstała rozdzielność majątkowa między małżonkami NIE
8. Informacja o ograniczonej zdolności wspólnika do czynności prawnych NIE
2
1. Nazwisko, nazwa lub firma WOJTKOWIAK
2. Imiona RYSZARD MIECZYSŁAW
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
5. Informacja, czy wspólnik pozostaje w związku małżeńskim TAK
6. Informacja, czy została zawarta małżeńska umowa majątkowa NIE
7. Informacja, czy powstała rozdzielność majątkowa między małżonkami NIE
8. Informacja o ograniczonej zdolności wspólnika do czynności prawnych NIE
Dział 2.
Rubryka 1. Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu
1
1. Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki WSPÓLNICY REPREZENTUJĄCY SPÓŁKĘ
2. Sposób reprezentacji spółki KAŻDY ZE WSPÓLNIKÓW SAMODZIELNIE
Podrubryka 1. Dane osób wchodzących w skład organu
1
2
Dział 3.
Rubryka 1.
1
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 81 B PRODUKCJA WYROBÓW CIASTKARSKICH ŚWIEŻYCH
2
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 81 A PRODUKCJA PIECZYWA
3
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 82 Z PRODUKCJA PIECZYWA CUKIERNICZEGO TRWAŁEGO
4
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 52 Z PRODUKCJA LODÓW
5
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
6
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 30 A RESTAURACJE
7
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 40 Z BARY
8
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 52 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)