Pobierz raport o postępowaniach upadłościowych i restrukturyzacyjnych w latach 2021-2023
Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
analizę postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych wobec przedsiębiorstw i konsumentów w latach 2021-2023
listę największych bankructw i restrukturyzacji w polskim biznesie w 2023 r.
profile niewypłacalnych dłużników
informacje o aktywności doradców restrukturyzacyjnych w postępowaniach
Pobierz raport
XV. WPISY DO KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
1. Pierwsze
b) Spółki jawne
Pozycja 7213.
SĄD REJONOWY DLA KRAKOWA-ŚRÓDMIEŚCIA, XII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO, wpis do rejestru: 2007-01-10 r.
[KR.XII NS-REJ.KRS/14255/6/121]
Pobierz sprawozdania finansowe i inne dokumenty opublikowane przez ten podmiot
Oceń kondycję finansową , udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Hmh Hardek Mąka Hardek sp.j. sprawozdanie finansowe
W dniu 2007.01.10 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 1 następującej treści:
Dział 1.
Rubryka 1. Dane podmiotu
1. Oznaczenie formy prawnej podmiotu spółka jawna
3. Firma, pod którą spółka działa HMH HARDEK MĄKA HARDEK SPÓŁKA JAWNA
5. Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej NIE
6. Informacja, czy przedsiębiorca posiada status organizacji pożytku publicznego NIE
Rubryka 2. Siedziba i adres podmiotu
1. Siedziba kraj POLSKA województwo MAŁOPOLSKIE powiat WADOWICKI gmina WADOWICE miejscowość WADOWICE
2. Adres miejscowość WADOWICE ulica SOBIESKIEGO nr domu 4 kod pocztowy 34-100 poczta WADOWICE kraj POLSKA
Rubryka 4. Informacje o umowie
1
1. Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki 05.01.2007 R. ANNA MUSIAŁ, KANCELARIA NOTARIALNA, 34-100 WADOWICE UL. ŻWIRKI I WIGURY 10/4, REPERTORIUM A NUMER 73/2007.
Rubryka 5.
1. Czas, na jaki została utworzona spółka CZAS NIEOZNACZONY
Rubryka 7. Dane wspólników
1
1. Nazwisko, nazwa lub firma HARDEK
2. Imiona WITOLD TOMASZ
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
5. Informacja, czy wspólnik pozostaje w związku małżeńskim TAK
6. Informacja, czy została zawarta małżeńska umowa majątkowa NIE
7. Informacja, czy powstała rozdzielność majątkowa między małżonkami TAK
8. Informacja o ograniczonej zdolności wspólnika do czynności prawnych NIE
2
1. Nazwisko, nazwa lub firma HARDEK
2. Imiona EWA MARIA
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
5. Informacja, czy wspólnik pozostaje w związku małżeńskim TAK
6. Informacja, czy została zawarta małżeńska umowa majątkowa NIE
7. Informacja, czy powstała rozdzielność majątkowa między małżonkami NIE
8. Informacja o ograniczonej zdolności wspólnika do czynności prawnych NIE
3
1. Nazwisko, nazwa lub firma MĄKA
2. Imiona MACIEJ MICHAŁ
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
5. Informacja, czy wspólnik pozostaje w związku małżeńskim NIE
8. Informacja o ograniczonej zdolności wspólnika do czynności prawnych NIE
Dział 2.
Rubryka 1. Uprawnieni do reprezentowania spółki
1
1. Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki WSPÓLNICY REPREZENTUJĄCY SPÓŁKĘ
2. Sposób reprezentacji spółki UPRAWNIONYM DO REPREZENTACJI JEST KAŻDY ZE WSPÓLNIKÓW.
Podrubryka 1. Dane wspólników reprezentujących spółkę
1
2
1. Nazwisko, nazwa lub firma HARDEK
2. Imiona EWA MARIA
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
3
1. Nazwisko, nazwa lub firma MĄKA
2. Imiona MACIEJ MICHAŁ
3. Numer PESEL lub numer REGON (ukryty)
Dział 3.
Rubryka 1. Przedmiot działalności
1
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 31 Z PRZETWÓRSTWO I KONSERWOWANIE ZIEMNIAKÓW
2
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 32 Z PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
3
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 33 A PRZETWÓRSTWO I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE, Z WYŁĄCZENIEM DZIAŁALNOŚCI USŁUGOWEJ
4
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 33 B DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z PRZETWÓRSTWEM I KONSERWOWANIEM WARZYW I OWOCÓW
5
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 41 Z PRODUKCJA NIEOCZYSZCZONYCH OLEJÓW I TŁUSZCZÓW
6
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 42 Z PRODUKCJA RAFINOWANYCH OLEJÓW I TŁUSZCZÓW
7
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 43 Z PRODUKCJA MARGARYNY I PODOBNYCH TŁUSZCZÓW JADALNYCH
8
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 51 Z PRZETWÓRSTWO MLEKA I WYRÓB SERÓW
9
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 52 Z PRODUKCJA LODÓW
10
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 61 Z WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ
11
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 62 Z WYTWARZANIE SKROBI I PRODUKTÓW SKROBIOWYCH
12
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 71 Z PRODUKCJA PASZ DLA ZWIERZĄT GOSPODARSKICH I RYB
13
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 72 Z PRODUKCJA KARMY DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH
14
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 81 A PRODUKCJA PIECZYWA
15
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 81 B PRODUKCJA WYROBÓW CIASTKARSKICH ŚWIEŻYCH
16
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 82 Z PRODUKCJA WYROBÓW PIEKARSKICH I CIASTKARSKICH O PRZEDŁUŻONEJ TRWAŁOŚCI
17
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 84 Z PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
18
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 85 Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
19
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 86 Z PRZETWÓRSTWO HERBATY I KAWY
20
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 87 Z PRODUKCJA PRZYPRAW
21
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 88 Z PRODUKCJA ODŻYWEK ORAZ ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ
22
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 15 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
23
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 30 A RESTAURACJE
24
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 30 B PLACÓWKI GASTRONOMICZNE POZOSTAŁE
25
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 40 Z BARY
26
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 51 Z STOŁÓWKI
27
1. Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy 55 52 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)