Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Sms Food Production sp. z o.o. sprawozdanie finansowe
W dniu 2010.03.23 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 1 następującej treści:
1. | Oznaczenie formy prawnej podmiotu | spółka z ograniczoną odpowiedzialnością |
---|---|---|
3. | Firma, pod którą spółka działa | EURO FOOD PRODUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
5. | Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej | NIE |
6. | Informacja, czy przedsiębiorca posiada status organizacji pożytku publicznego | NIE |
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo POMORSKIE powiat STAROGARDZKI gmina STAROGARD GDAŃSKI miejscowość KOTEŻE |
---|---|---|
2. | Adres | miejscowość KOTEŻE ulica GŁÓWNA nr domu 1 kod pocztowy 83-200 poczta STAROGARD GDAŃSKI kraj POLSKA |
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | 08-01-2010, NOTARIUSZ-BOŻENA ROMAŃSKA, KANCELARIA W STAROGARDZIE GDAŃSKIM, REPERTORIUM A NR 181/2010 |
---|
1. | Czas, na jaki została utworzona spółka | CZAS NIEOZNACZONY |
---|---|---|
3. | Informacja, czy wspólnik może mieć jeden, czy większą liczbę udziałów | WIĘKSZĄ LICZBĘ UDZIAŁÓW |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | ABAY |
---|---|---|
2. | Imiona | GÜLISTAN |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 25 UDZIAŁÓW, KAŻDY PO 100,00 PLN, - ŁĄCZNIE 2.500,00 ZŁOTYCH |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | NIE |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | CAM |
---|---|---|
2. | Imiona | AYDIN |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 25 UDZIAŁÓW, KAŻDY PO 100,00 PLN, - ŁĄCZNIE 2.500,00 ZŁOTYCH |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | NIE |
1. | Wysokość kapitału zakładowego | 5000,00 ZŁ |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki | ZARZĄD |
---|---|---|
2. | Sposób reprezentacji spółki | DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ W IMIENIU SPÓŁKI WYMAGANE JEST WSPÓŁDZIAŁANIE DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU ALBO JEDNEGO CZŁONKA ZARZĄDU I PROKURENTA. |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | ABAY |
---|---|---|
2. | Imiona | MEHMET EMIN |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | CAM |
---|---|---|
2. | Imiona | AYDIN |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | WICEPREZES |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 11 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 12 Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 13 Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 46 31 Z SPRZEDAŻ HURTOWA OWOCÓW I WARZYW |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 47 22 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 52 21 Z DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA WSPOMAGAJĄCA TRANSPORT LĄDOWY |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|