Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2024 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: "Wars" SA sprawozdanie finansowe
W dniu 2021.05.27 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 116 następującej treści:
1. | Nazwisko | DRECZKA |
---|---|---|
2. | Imiona | JANUSZ PAWEŁ |
3. | Numer PESEL | (ukryty) |
4. | Rodzaj prokury | PROKURA ŁĄCZNA Z INNYM CZŁONKIEM ZARZĄDU |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 81 29 Z POZOSTAŁE SPRZĄTANIE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 34 A SPRZEDAŻ HURTOWA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 49 10 Z TRANSPORT KOLEJOWY PASAŻERSKI MIĘDZYMIASTOWY |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 55 10 Z HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 68 20 Z WYNAJEM I ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WŁASNYMI LUB DZIERŻAWIONYMI |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 81 29 Z POZOSTAŁE SPRZĄTANIE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 55 90 Z POZOSTAŁE ZAKWATEROWANIE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 34 A SPRZEDAŻ HURTOWA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 49 10 Z TRANSPORT KOLEJOWY PASAŻERSKI MIĘDZYMIASTOWY |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 55 10 Z HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 10 B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 68 20 Z WYNAJEM I ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WŁASNYMI LUB DZIERŻAWIONYMI |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 55 90 Z POZOSTAŁE ZAKWATEROWANIE |
---|